Condicions generals

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

Informació general

LliG, llibreries de la Generalitat

CIF S-4611001-A

C/ Navellos, 15

46003 València

Per a resoldre qualsevol dubte respecte a aquestes condicions generals de compra o qualsevol altra consulta relacionada amb la compra de publicacions del catàleg editorial de la Generalitat Valenciana es posa a la disposició dels clients de LliG el telèfon +34 963 424 756 i l'adreça electrònica llig@gva.es

L'horari d'atenció de la nostra tenda de València és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 19:00. Dissabtes de 10:00 a 13:30

El client, en acceptar la compra mitjançant la confirmació de la comanda, accepta també les condicions recollides en aquest document, les quals regiran la relació establida entre el client i LliG, llibreria de la Generalitat.

Disponibilitat, preus i taxes

Les publicacions que apareixen en el catàleg corresponen a títols del fons editorial de la Generalitat però no se'n garanteix la disponibilitat immediata. Qualsevol problema respecte a la disponibilitat de productes adquirits a través d'aquest lloc web es notificarà al client en el menor termini de temps possible.

Tots els preus dels productes continguts en el lloc web www.llig.gva.es inclouen l'IVA (Impost sobre el Valor Afegit). L'IVA que s'aplica als llibres és del 4%; per als DVD, CD-ROM i ebooks és del 21%.

L'IVA no s'aplica a les comandes amb destinació a Ceuta, Melilla, les Illes Canàries ni tampoc fora d'Espanya.

Com es compra en la llibreria en línia?

Podeu localitzar les publicacions a través de:

  • la caixa de cerca senzilla, visible en la part superior dreta de la pantalla
  • la caixa de cerca avançada, des de l'enllaç «Cerca» en el menú de l'esquerra
  • la classificació per matèries o per organismes responsables de l'edició des del menú de l'esquerra del nostre lloc web.

Una vegada localitzada la publicació cliqueu la icona de la cistella per afegir-la a la compra. Podeu afegir tantes publicacions com vulgueu i la quantitat que necessiteu. Només podeu adquirir un exemplar dels ebooks.

Sempre podeu veure el contingut de la vostra cistella a través del resum de la comanda, disponible en el marge superior dret del portal. Des del resum podeu modificar el nombre d'exemplars que voleu adquirir.

Per a formalitzar la compra heu de registrar-vos a l'enllaç «Creeu un compte» si és la primera vegada que compreu en el nostre lloc web. Per a les compres següents només caldrà que us identifiqueu mitjançant la vostra adreça electrònica i contrasenya, a través de l'enllaç «Connecteu-vos» que trobareu en el marge superior dret.

A continuació podeu indicar les vostres adreces de lliurament i facturació. Si us cal, el sistema us permet disposar de diferents adreces de lliurament per a diferents comandes.

Finalment, podeu confirmar la comanda i acceptar les condicions de compra. El pagament de la comanda es farà mitjançant targeta Visa, Mastercard, 4B o Euro6000, d'acord amb les condicions establertes en aquest lloc, a través del punt de venda virtual del banc Santander.

Terminis de lliurament

El termini de lliurament dins la Comunitat Valenciana és de 4 dies laborables. A la resta de l'Estat el termini és de 6 dies laborables. Si la vostra comanda té destinació fora d'Espanya us recomanem que us poseu en contacte amb LliG.

Devolucions i cancel·lació de comandes

El client que vulga cancel·lar o retornar una comanda haurà de posar-se en contacte amb LliG a través del seu formulari de contacte o en l'adreça electrònica llig@gva.es. En el missatge haurà d'indicar el número de comanda, les seues dades de contacte, les circumstàncies de la cancel·lació o de la devolució i el compte en la qual, si escau, es farà l'abonament.

El termini per a efectuar una devolució és de 20 dies a partir de la data en la qual el client rep la comanda en el seu domicili, sempre que conserve el precinte original.

Les despeses de devolució del producte seran a càrrec del client. Quan la llibreria comprove que el producte retornat està en perfectes condicions s'abonarà l'import en el compte facilitat pel client. No es tornarà l'import corresponent a les despeses d'enviament del lliurament inicial.

Si la Llibreria de la Generalitat ha comès un error en la comanda, o el producte enviat està defectuós, el client tindrà un termini de 20 dies per a comunicar-ho a LliG a través del seu formulari de contacte o en l'adreça electrònica llig@gva.es. En aquest cas, les despeses de devolució aniran a càrrec de la Llibreria de la Generalitat. Si el client decideix anul·lar la comanda es tornarà l'import de la compra i les despeses d'enviament en el compte facilitat.

Per a cancel·lar una comanda heu de posar-vos en contacte amb LliG a través del formulari de contacte o en l'adreça electrònica llig@gva.es dins les 24 hores següents. Passat aquest termini la cancel·lació es considerarà una devolució.

Tarifes d'enviament

Tot seguit es detallen les tarifes de les despeses d'enviament que s'apliquen a les comandes:

1. Comunitat Valenciana

Valor de la venda inferior a 21 euros              3 euros (IVA inclòs)

Valor de la venda de 21 euros a 80 euros       6 euros (IVA inclòs)

Valor de la venda superior a 80 euros            0

2. Resta d'Espanya

Valor de la venda inferior a 21 euros              6 euros (IVA inclòs)

Valor de la venda de 21 euros a 80 euros       8 euros (IVA inclòs)

Valor de la venda superior a 80 euros            0

3. Fora d'Espanya

Per favor, abans de fer la vostra compra, consulteu les despeses d'enviament que s'apliquen a comandes amb destinació diferent d'Espanya enviant un correu a llig@gva.es. Us respondrem en breu.

LliG no es farà càrrec d'impostos especials, aranzels o altres despeses que es puguen produir en el lloc de destinació de la comanda.

Privacitat i protecció de dades personals

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens faciliteu són recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat la finalitat del qual és tramitar la publicació o la gestió comercial que heu sol·licitat a través del lloc web www.llig.gva.es.

El responsable del fitxer és:

Presidencia de la Generalitat

Dirección General de Relaciones con Les Corts

Plaza de Nules, 2

46003 Valencia

Us informem que teniu dret a accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-vos al tractament de les dades que ens heu facilitat, en els termes reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desplegament d'aquesta llei, mitjançant escrit dirigit a l'adreça electrònica llig@gva.es. Per a poder exercir algun d'aquests drets heu d'adjuntar a la vostra sol·licitud un document que us identifique de forma inequívoca.

La cancel·lació de dades implica el bloqueig d'aquestes i que no puguen ser tractades pel nostre servei però és possible que part d'aquesta informació haja de ser conservada per complir amb les nostres obligacions legals.

S'han adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades facilitades pels clients i s'han instal·lat els mitjans per a evitar-ne la pèrdua o l'accés no autoritzat.

Llibres electrònics

Un ebook és una publicació en versió digital o electrònica que pot ser llegida en un ordinador o dispositiu de lectura electrònica. La disponibilitat dels ebooks del fons editorial de la LliG és immediata, per la qual cosa no comporta despeses d'enviament. No es pot cancel·lar ni retornar cap comanda d'ebook.

Una vegada comprovat que heu efectuat el pagament rebreu un missatge en l'adreça electrònica que heu facilitat a través del lloc web de LliG amb un enllaç des del qual podreu descarregar aquest document electrònic.

Amb l'objectiu d'evitar la distribució fraudulenta d'aquests documents només podreu fer-ne una descàrrega en el vostre ordinador o dispositiu mòbil de lectura.

Els ebook es faciliten en format EPUB.

Seguretat

L'intercanvi de les dades entre la persona que efectua la compra i la Llibreria de la Generalitat s'encripta sota el protocol segur SSL (Secure Sockets Layer).

D'altra banda, la llibreria en línia disposa d'un certificat emès per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV), que garanteix les comunicacions segures a través del protocol SSL.

La Llibreria de la Generalitat utilitza el servei de TPV virtual de Caixabank (passarel·la de pagaments per Internet), que comprova la validesa de la targeta i la seua operativitat.

Qualsevol canvi en les condicions generals de compra de LliG s'inclourà en aquesta pàgina web, i es modificarà la data d'actualització que apareix al peu.

Data d'actualització: 17.06.2019