CONDICIONS GENERALS D'ÚS I COMPRA 

  

Per a resoldre qualsevol dubte respecte a aquestes condicions generals o qualsevol altra consulta relacionada amb la compra de publicacions del catàleg editorial de la Generalitat Valenciana, es posa a la disposició de les persones clients de *LliG el telèfon +34 963 424 756 i l'adreça de correu electrònic llig@gva.es.

En acceptar la compra mitjançant la confirmació de la comanda, s'accepten també les condicions que es recullen a continuació, que regeixen la relació establida entre el client i *LliG, llibreria de la Generalitat.

  

Disponibilitat i preus

Les publicacions que apareixen en el catàleg corresponen a títols del fons editorial de la Generalitat i d'altres institucions i entitats, però no es garanteix la seua disponibilitat immediata. Qualsevol problema respecte a la disponibilitat de productes adquirits a través d'aquest lloc web es notificarà en el menor termini de temps possible.

Tots els preus dels productes continguts en el lloc web www.llig.gva.es inclouen l'IVA (Impost sobre el Valor Afegit). L'IVA que s'aplica als llibres és del 4% i per als DVD, CD-ROM i *ebooks és del 21%.

L'IVA no s'aplica a les comandes amb destinació Ceuta, Melilla, Illes Canàries ni tampoc fora d'Espanya.

   

Comprar en Llig on-line

Es poden localitzar les publicacions a través del cercador, que permet fer una cerca lliure o avançada.

Una vegada localitzada la publicació, cal prémer sobre la icona de la “cistella” per a afegir-la a la compra. Es poden afegir totes les publicacions que es desitge i en la quantitat necessària.

En qualsevol moment es pot veure el contingut de la “cistella” a través del resum de la compra, disponible en el marge superior dret del portal. Des del resum es pot modificar el nombre d'exemplars que es desitja adquirir.

Si és la primera vegada que compra en el nostre lloc web, per a realitzar la compra és necessari «registrar-se com a client» (enllaçar) o,en el seu cas, «registrar-se com a llibreria». Per a les següents compres només haurà d'identificar-se, mitjançant adreça de correu electrònic i contrasenya, a través de l'enllaç «El meu compte», que trobarà en el marge superior dret.

A continuació, cal indicar les adreces de lliurament i facturació. Si es necessita, el sistema li permet disposar de diferents adreces de lliurament per a diferents comandes.

Finalment, cal confirmar la seua comanda i acceptar les condicions de compra. El pagament de la comanda es realitzarà mitjançant targeta Visa, *Mastercard, 4B o *Euro6000, d'acord amb les condicions establides.

  

Terminis de lliurament

El termini de lliurament dins de la Comunitat Valenciana és de 4 dies laborables. En la resta de l'Estat el termini és de 6 dies laborables. Si la seua comanda té un destí fora Espanya haurà de posar-se en contacte amb *LliG (llig@gva.es.)

  

Devolucions i cancel·lació de comandes

Si desitja cancel·lar o retornar una comanda, cal posar-se en contacte amb *LliG en l'adreça de correu electrònic llig@gva.es. En el missatge s'ha d'indicar el número de comanda, les dades de contacte, les circumstàncies de la cancel·lació o de la devolució i el compte en la qual, si escau, se li farà l'abonament.

El termini per a realitzar una devolució és de 20 dies a partir de la data en la qual el client rep la comanda en el seu domicili, i és necessari conservar el precinte original.

Les despeses de devolució del producte van a càrrec del client. Quan la llibreria *LliG comprove que el producte retornat està en perfectes condicions, s'abonarà el seu import en el compte facilitat. No es retornarà l'import corresponent a les despeses d'enviament del lliurament inicial.

Si la *Llibreria de la Generalitat ha comés un error en la comanda o el producte enviat està defectuós, el client té un termini de 20 dies per a comunicar-lo a *LliG, en l'adreça de correu electrònic llig@gva.es. Les despeses de devolució seran a càrrec de la *Llibreria de la Generalitat. Si el client decideix anul·lar la comanda se li retornarà l'import de la compra i les despeses d'enviament en el compte bancari facilitat.

Per a cancel·lar una comanda abans del seu lliurament cal posar-se en contacte amb *LliG, en l'adreça de correu electrònic llig@gva.es, dins de les 24 hores següents a la realització de la comanda. Mes allà d'aquest termini, la sol·licitud es tramitarà com una devolució.

   

Privacitat i protecció de dades personals 

Presidència de la Generalitat Valenciana, com a Responsable, tractarà les seues dades amb la finalitat de gestionar el seu registre i tramitar les seues comandes. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament per medis físics o electrònics.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web

  

Llibres electrònics

Un ebook és una publicació en versió digital o electrònica que pot ser llegida en un ordinador o dispositiu de lectura electrònica. La disponibilitat dels *ebook del Fons Editorial de la *LliG és immediata, per la qual cosa no comporta despeses d'enviament. No es pot cancel·lar ni retornar cap comanda de *ebook.

Una vegada comprovat que s'ha efectuat el pagament, rebrà un missatge en l'adreça de correu electrònic que ha facilitat amb un enllaç per a la descàrrega.

Amb l'objectiu d'evitar la distribució fraudulenta, només podrà efectuar una descàrrega en el seu ordinador o en el seu dispositiu mòbil de lectura.

Els ebook es faciliten en format EPUB.

  

Seguretat

L'intercanvi de les dades entre la persona que efectua la compra i la *Llibreria de la Generalitat s'encripta sota el protocol segur SSL (Secure Sockets *Layer).

La llibreria en línia disposa d'un certificat emés per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV), que garanteix les comunicacions segures a través del protocol SSL.

La Llibreria de la Generalitat utilitza el servei de  TPV virtual de CaixaBank (passarel·la de pagaments per Internet) que comprova la validesa de la targeta i la seua operativitat.

Qualsevol canvi en les condicions generals de compra de LliG s'inclourà en aquesta pàgina web, i es modificarà la data d'actualització que apareix al peu.