Qui som

La Llibreria LliG comercialitza el Fons Editorial de la Generalitat Valenciana, del qual formen part les publicacions editades per l'Administració de la Generalitat i per les entitats del seu sector públic instrumental.

LliG també distribueix publicacions d'altres institucions, organismes i administracions, com són el Consell Valencià de Cultura, l’Acàdemia Valenciana de la Llengua, la Institució Alfons el Magnànim o l'Ajuntament de València.

En aquesta web es poden trobar publicacions tècniques, divulgatives i representatives de la cultura valenciana, en totes aquelles matèries competència de la Generalitat.

A més de tota la informació disponible en aquest lloc web, t'atendrem personalment en:

LliG València
València

C/ Navellos, 15 46003 València

Tlf.963 42 47 56

Mail llig@gva.es

Dl-Dv. de 09:30 a 14:00 y de 17:00 a 19:00 h.

Ds. de 10:00 a 13:30 h.

Veure en mapa
LliG Castelló de la Plana
Castelló de la Plana

C/ Mayor, 78 12001 Castelló de la Plana

Tlf. 964 33 39 65

Mail llig@gva.es

Dl-Dv. de 10 a 13,30 h.

Veure en mapa
LliG Alicante
Alicante

C/ Gerona, 4 03001 Alicante

Tlf. 965 59 49 96

Mail llig@gva.es

Dl-Dv. de 10 a 13,30 h y de 17 a 19 h.

Ds. de 10 a 13,30 h.

Veure en mapa

Preguntes freqüents

 • En aquesta llibreria virtual de la Generalitat LliG en línia, en les llibreries LliG d'Alacant, Castelló i València, i també en la seua llibreria habitual, indicant el títol del llibre.
 • En la web es mostren només les publicacions disponibles, és probable que el llibre estiga esgotat. Pose's en contacte amb la llibreria LliG (llig@gva.es) i tractarem d'ajudar-lo.
 • Els terminis de lliurament són els següents:
  - Comunitat Valenciana: 2 dies laborables
  - Resta d'Espanya: 4 dies laborables
  - Fora d'Espanya: pose's en contacte amb la llibreria LliG per a conéixer el termini de lliurament.
 • Cal seguir les instruccions per a fer les devolucions en l'enllaç Condiciones generales de uso y compra.
 • Recomanem donar-se d'alta en el nostre butlletí de novetats. També pot seguir-nos en xarxes socials: - Facebook - Twiter - Instagram
 • Els mapes de l'Institut Cartogràfic Valencià estan disponibles en Llig en línia, en l'apartat “Cartografia”, o bé en el lloc web de l'Institut Cartogràfic Valencià ( http://www.icv.gva.es/va/)
 • Pot acudir a la base de dades Legislativa del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (cerca de legislació, legislació per matèries i normes bàsiques de la Generalitat) en http://www.dogv.gva.es/es.