Preguntes freqüents

Necessite posar-me en contacte amb vostés, com puc fer-ho?

En aquest enllaç trobareu les dades de contacte i l'horari de les nostres tendes. També us podem atendre per correu electrònic en la pàgina de contacte.

On puc adquirir les publicacions editades per la Generalitat Valenciana?

Podeu adquirir les nostres publicacions en les llibreries LliG o en la nostra tenda online.

Quines condicions de compra s'ofereixen a les llibreries?

Poseu-vos en contacte amb LliG i us informarem de les condicions que proposem a les llibreries.

Necessite un llibre editat per la Generalitat però no el trobe en el catàleg electrònic, què puc fer?

En la web es mostren solament les publicacions disponibles, és probable que el llibre que cerqueu estiga exhaurit. Poseu-vos en contacte amb LliG i us informarem.

Estic cercant mapes de la Comunitat Valenciana, on puc trobar-los?

Des de la pàgina d'inici de LliG podeu accedir a la web de l'Institut Cartogràfic Valencià on podeu localitzar tot tipus de productes i serveis relacionats amb la cartografia de la Comunitat Valenciana. Des d'allà podeu accedir a TerraSIT, el geoportal ideat per a oferir tota la informació gràfica de la Generalitat Valenciana.

On puc localitzar els llibres electrònics que edita la Generalitat?

A la pàgina d'inici hi ha un enllaç que us porta a la relació completa de llibres electrònics, editats en format epub editats per la Generalitat valenciana.

Us recordem que la disponibilitat dels llibres electrònics és immediata i que l'única forma de pagament habilitada per a poder adquirir-los és la targeta de crèdit.

He comprat un llibre electrònic, com me l'enviaran?

Tan aviat com es confirme la compra rebreu un missatge amb un enllaç des del qual podreu descarregar el llibre electrònic. Us recordem que solament podeu descarregar el fitxer una vegada.

Necessite legislació de la Comunitat Valenciana, on puc trobar edicions de normes legals?

Seleccioneu la matèria legislació en el Cercador del catàleg de LliG.

Visc fora de la Comunitat Valenciana, quant em costaran les despeses d'enviament?

Pot consultar les tarifes de les despeses d'enviament que s'apliquen a les comandes amb destinació a la Comunitat Valenciana i a la resta de l'Estat en les Condicions generals de compra. Si la comanda té una destinació fora d'Espanya heu de posar-vos en contacte amb LliG.

Voldria fer una comanda amb destinació fora d'Espanya, què he de fer?

El procediment de compra és el mateix per a totes les comandes independentment de la seua destinació. Abans de realitzar la seua compra poseu-vos en contacte amb nosaltres per a consultar les despeses d'enviament que s'apliquen a comandes amb destinació fora d'Espanya.

Acabe de comprar uns llibres, quan els rebré?

El termini de lliurament dins de la Comunitat Valenciana és de 2 dies laborables. A la resta de l'Estat el termini és de 4 dies laborables. Si la vostra comanda té una destinació fora d'Espanya us recomanem que us poseu en contacte amb LliG.

Vull tornar una comanda, què he de fer?

Consulteu les condicions per a realitzar la devolució en les Condicions generals de venda de LliG.