Més informació

La llibreria LliG posa a la vostra disposició un butlletí electrònic gratuït que us permetrà estar al corrent de les novetats editorials de la Generalitat valenciana.


Per a subscriure-vos a la nostra alerta només heu d'introduir la vostra adreça electrònica en la caixa de la secció Butlletí de novetats de la pàgina d'inici de LliG i clicar el botó perquè s'execute la vostrasol·licitud.


Si us heu subscrit al nostre butlletí però no rebeu els nostres missatges,us recomanem que reviseu la carpeta de correu no desitjat o spam de la vostra aplicació de gestió de correu. Si no els trobeu en aquella carpeta poseu-vos en contacte amb el vostre operador de correu perquè no filtre els missatges del domini difusio.gva.es.


Si continueu sense rebre'ls podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en la nostra adreça electrònica llig@gva.es.


Si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí situeu-vos en la secció Butlletí de novetats que apareix en el menú de l'esquerra de la nostra pàgina d'inici. Introduïu la vostra adreça electrònica, seleccioneu Donar-mede baixa del desplegable i cliqueu el botó.


D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals que ens heu facilitat són recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat la finalitat del qual és tramitar la publicació que heu sol·licitat a través de la seu web www.llig.gva.es.


El responsable del fitxer és:

Presidència

Plaça Nules, 2

46003 València


Us informem que teniu dret a accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-vos altractament de les dades que ens heu facilitat, en els termes reconeguts enla Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que la desplega, mitjançant un escrit adreçat a llig@gva.es.Per a poder exercir algun d'estos drets haureu d'adjuntar a la vostra sol·licitud un document que us identifique de forma inequívoca.